Talismane pentru bani și dragoste

Toți am auzit de talismane și amulete, dar nu sunt mulți cei care cunoasc detalii sau trucuri care pot aduce schimbări importante în casa și în viața lor. Te gândești că faci tot ceea ce-ți stă în puteri pentru a răzbate în carieră, pentru a-ți asigura un venit mulțumitor și pentru a-ți găsi marea dragoste.

Eforturile depuse nu duc departe pentru că viața ta este ca o mașină cu roți pătrate: cum ai reușit s-o urnești din loc, imediat se și poticnește. Ți se pare că ceea ce construiești ziua se năruie noaptea, te-ai gândit vreodată cine joacă rolul factorului cu „minus”?

Ei bine, tu ești cel care, în loc să te ajuți să urci, ramâi țintuit pe loc. Dacă acum lucrurile stau sau nu cum trebuie în viața ta, de vină nu sunt soarta sau vreo conspirație universală, ci pur și simplu energiile nepotrivite care te înconjoară.

Protejează-te cu ajutorul unor mici trucuri. Adu energie potrivită în jurul tău, în casa ta, în biroul tău. Ridică-ți vibrațiile, transformă vibrațiile joase ducându-le în benzile de frecvență înaltă cu ajutorul talismanelor, amuletelor, plantelor și gândurilor bune. Crede în toate pe cele pe care le vei face ca fiind protecția ta și ai să vezi cum viața ta se va schimba, din toate punctele de vedere. O să fii mirat cum vor apărea oportunități pentru a câștiga mai mult sau cum vor apărea oameni care îți vor schimba destinul. Oferă-ți o șansă! Mai întâi de toate, eliberează-te de prejudecăți!

Cum inlocuiești vibrațiile joase cu vibrațiile inalte?

  • În portofel, musai trebuie să ai talismanul celor 3 monede legate între ele cu un șnur verde. Sunt mai multe tipuri de talismane cu monede, dar recomandabil ar fi cel cu monede care să aibă înscrisă cifra 5, nu cele chinezești cu un pătrat în mijloc. De ce monede cu marcajul cifrei cinci? În numerologie 5 înseamnă succes, bani, strălucire, un astfel de talisman îmbină filozofia Feng Shui, o filosofie cu vreo trei mii de ani mai bătrână decât noi, numerologia prin semnificația cifrei 5, dar și un străvechi obicei românesc.
  • Fiecare încăpere are o zonă a banilor, ne orientăm după ușa încăperii și vizualizăm cel mai îndepărtat colț din stânga. În acel colț fă un mic altar al banilor, care poate să difere de la o încăpere la alta. Într-o încăpere poți pune o monedă cu marcaj de 5, într-o alta, care beneficiază de mai multă lumină, poți pune un ghiveci cu copacul bunăstării, monede cu marcaj de 5 legate de crenguțe. Firul cu care legi monedele trebuie să fie de culoare verde. Într-o altă încăpere, vasul abundenței. Într-o alta, sticla belșugului. În bucătărie, obligatoriu un recipient cu capac în care să aduni tot marunțișul pe care îl primești ca rest.
  • În dormitor, dacă dorești dragoste, poți pune o perniță aducătoare de dragoste. Acest talisman are două componente, unul care se va păstra în dormitor și unul, de dimensiuni mai mici, pe care-l vei purta mereu asupra ta.
  • Sunt și rugăciuni „specializate” pentru orice situatie, iar oamenii care le rostesc, dacă cred în ele, chiar ajung să se simtă mai bine, și trec astfel mai ușor peste tot felul de probleme. Până la urmă, chiar dacă nu crezi că poate fi miraculoasă, o rugăciune nu poate să îți facă rău. Mulțumește în fiecare zi pentru prosperitate și abundență, indiferent de momentul în care o faci, NUMAI FĂ-O. Recunoștința și mulțumirea, făcute Divinității, te autoprogramează pentru prosperitate și abundență. „Îți mulțumesc și îți sunt recunoscător pentru toate darurile tale Doamne! Las în mâinile tale Doamne toate grijile mele! Toată nădejdea mea este în tine Doamne! Îți mulțumesc pentru sănătate și grija față de mine, Doamne! Facă-se voia ta Doamne! AMIN!” Trebuie să crezi că Dumnezeu a auzit deja rugăciunea ta și ți-a și dat răspunsul!

Ți-a placut articolul?

Lasă un răspuns