Știi de ce sarea curăță energiile negative din casă, simplu și eficient ?

Sarea este utilizată din cele mai vechi timpuri pentru a îndepărta energiile negative. Ea absoarbe, precum un burete, energiile negative eliberând ioni negativi care elimină ionii pozitivi proveniţi din poluare, praf, aparate electrocasnice sau electronice, păr de animale, polen etc. Ionii negativi împrospătează aerul și au efect favorabil asupra sănătății, stării sufletești și nivelului de energie.

Sarea pură este esențială pentru crearea tuturor elementelor vitale ale corpului uman. Cea mai pură sare este sarea de Himalaya, ea având un conţinut ridicat de vitamine şi minerale. Cristalele din această sare conțin 84 de minerale în timp ce sarea de mare conține numai 8 dintre cele 92 de care are nevoie organismul nostru. Cele mai importante elemente pe care le conține sarea de Himalaya sunt: sodiul cu efect detoxifiant, zincul, care protejează pielea și crește imunitatea, magneziul, care are efect antistres, borul, care echilibrează întregul organism, calciul, care întărește oasele și dinții, potasiul, care reduce retenția de apă.

Oțetul este o altă armă puternică de luptă împotriva bacteriilor. El curăță, purifică și echilibrează aerul din încăperi.

Casa în care locuim este locul în care ne încărcăm baterile, este locul nostru sacru, intim, care trebuie să fie în armonie cu noi înșine. Cu timpul, casa în care trăim devine depozitul emoțiilor, gândurilor, bolilor și suferințelor noastre, dar și ale celor care au locuit în ea înaintea noastră sau care i-au trecut vreodată pragul. Toată această încărcătură va influența starea noastră energetică, motiv pentru care trebuie înlăturată din spațiul nostru de locuit.

Așa cum apa ne ajută să ne curățăm trupul și hainele, tot ea, împreună cu sarea și oțetul, ne ajută să curățăm și casa de energiile negative. Așa cum am arătat mai sus, ingredientele folosite nu sunt alese întâmplător.

Preparat pentru curățarea energiilor negative

Pentru eficiența acestui preparat avem nevoie de :

 • 1 pahar (mare transparent)
 • oțet alb 1/3
 • sare neiodata de Himalaya 1/3
 • apă 1/3.
Cum procedăm
 • Se pune sare în pahar astfel încât să acopere o treime (1/3) din el, apoi oțet 1/3 și apă 1/3.
 • Se așează paharul într-un colț ferit sau într-un loc ascuns, pentru a nu fi mișcat 24 de ore.
 • După o zi se analizează lichidul din pahar și se aruncă în toaletă trăgând apa. Nu se aruncă afară, musai se aruncă în toaletă și se trage apa peste el.
 • Se poate pune în fiecare cameră câte un pahar, pentru a curăța toată casa în același timp.
 • Dacă apa este tulbure, are depuneri sau are bule, se repetă procedura cu un pahar cu ingrediente proaspete.
 • Această operațiune se repetă până ce în pahar lichidul rămâne curat și limpede.
 • Se reia procedura măcar odată pe lună sau ori de câte ori simți că este necesar.

Ți-a placut articolul?

Lasă un răspuns