Legea Atracției chiar funcționează. Află secretul, folosește-l și împlinește-ți dorințele. Tehnica propusă o găsești la finalul articolului.

Legea Atracției spune : „tu ești asemenea unui magnet care atrage exact ceea ce simți în mod predominant”.

Cine suntem ? De unde venim ? Încoto ne îndreptăm ? De ce suntem aici ? Ce ar trebui să facem ? Când ne vom cunoaște pe noi înșine foarte bine ? Atunci vom avea răspunsuri pentru toate aceste întrebări. Aceste întrebări sunt doar începutul unei lungi călătorii spre cunoașterea cu adevarat a potențialului pe care-l avem, noi oamenii. Noi creăm evenimentele care se petrec în exteriorul nostru. Atragem oameni, întâmplări și împrejurări care se armonizează cu gândurile și sentimentele noastre dominante. Totul este legat de vibrația pe care o transmitem.

Orice gând sau dorință avem, o transmitem prin vibrații în Univers, care ne conectează cu oameni și circumstanțe cu vibrații asemănătoare. De exemplu, dacă dorim să fim sănătoși și ne gândim cât de bine ne simțim cu sănătatea, vom atrage vibrațiile unei sănătați bune. Dacă ne îngrijorăm privind diverse boli și devenim temători pentru sănătatea noastră, această vibrație o transmitem în Univers, și așa vom atrage boli.

Toți am auzit de „subconștient” și suntem de acord ca el există. Ce nu știm noi însă este adevărata putere a „sucobnștientului” și, mai ales, cum îl putem controla sau influența. Tot ce există în jurul nostru declanșează o reacție în subconștient, lucru pe care noi îl percepem sub forma unui sentiment sau a unei emoții. Subconștientul lucrează în permanență, chiar și atunci când conștientul este în pauză (somn, comă) însă el nu poate face diferența între real și imaginar, și pentru asta trebuie îndreptat către o direcție sau un scop de către conștient. Acesta este marele secret, sau, cu alte cuvinte, puterea autosugestiei, care nu este nimic altceva decât o canalizare a subconștientului spre direcția dorită.

Legea Atracției este de fapt legea „acțiune-reacțiune” raportată la societate și la acele lucruri mărunte în esența lor (bani,casă, mașină, realizări etc.). Dar, mai înainte de toate, trebuie să cauți bucuria și liniștea interioară, ca mai apoi să vină spre tine lucrurile din exterior.

Încă de acum 2.500 de ani, Buddha spunea că „ne facem lumea cu gândurile pe care le avem şi devenim ceea ce gândim”. Degeaba însă avem, uneori, gânduri pozitive, dacă tot ceea ce ne definește în esență este teamă, frică, neîncredere”. Schopenhauer spunea, „rareori ne gândim la ceea ce avem, dar mereu la ceea ce ne lipseşte”.

Folosind Legea Atracției, putem avea orice ne dorim, ea lucrează imparțial, tot timpul, pentru toți oamenii la fel. Ea se manifestă permanent în viețile noastre, dar mulți dintre noi nu o înțelegem, sau nu știm de ea, sau nu credem în ea. Iată cum, dacă vrem prosperitate, trebuie să ne imaginăm că trăim în abundență financiară și să fim recunoscători pentru tot ceea ce avem. Dacă suntem permanent îngrijorați, temători și nemulțumiți că nu avem destui bani, vibrația noastră este joasă și atragem fix de ce ne este teamă, lipsa banilor. Universul ne răspunde după cum simțim și după cum vibrăm, cu mai multă sărăcie.

Noi, românii, avem din străbuni o expresie, „ban la ban trage şi păduche la păduche”, de unde se poate trage concluzia că sănătatea atrage sănătate, prosperitatea atrage prosperitate, fericirea atrage fericire. Vom atrage, după cum gândim și simțim, pentru că după cum simțim, așa vibrăm, după cum vibrăm, așa atragem. Sentimentele noastre ne spun ceea ce vom atrage, când simțim iubire, bucurie, mulțumire, vibrațiile noastre fiind înalte, atrag vibrațional circumstanțele dorite. Când simțim supărare, dezamagire, furie, tristețe, vibrațiile noastre, fiind joase, atrag vibrațional circumstanțe nedorite. Vibrația joasă ne ține la distanță de ceea ce ne dorim. Gândurile ne fac să avem sentimente înălțătoare și să ne împlinim visele, și tot ele ne fac să avem dezamăgiri și frustrări, atrăgând coșmaruri. Când vom înțelege Legea Atracției, vom fi creatorii propriilor noastre vise. Când vom începe să folosim Legea Atracției, vom avea o „lampă a lui Aladdin”.

Formula succesului este: cere – crede – primește. Trebuie să-ți definești foarte clar, până în cele mai mici detalii, ceea ce dorești, să crezi cu toată ființa ta și să te comporți ca și cum ai deja acel lucru. Nu trebuie să te gândești cum va ajunge să fie al tău pentru că vor apărea circumstanțe care se vor lega una de alta și ți-l vor scoate în cale.

Cere

Legea Atracției spune „cere”, Biblia spune „Cere și ți se va da”. Doar că, nu este suficient să ceri, ci trebuie să și faci ceva ca să obți ce ai cerut. Ce-ar fi să-mi doresc să câștig la loto, să mă gândesc intens la asta, să simt că am câștigat și cum și ce aș face cu banii, dar nici măcar să nu pun un bilet ?

Ce trebuie să facem, în primul rând, este

  • să renunțăm la obiceiurile proaste de a amâna ce avem de făcut prin clasicul „lasă pe mâine”,
  • de a discuta și planifica la nesfârșit și a aștepta „conjuctura perfectă
  • de a ne gândi că este utopie ce îmi doresc, „nu se poate așa ceva” sau „cum să îmi doresc eu un apartament când nu am după ce bea apă”.

Amintește-ți spusele lui Paulo Coelho la nesfârșit, până ai să înțelegi că ești ceea ce gândești și ceea ce simți.

„Când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău”. „Un singur lucru face visele imposibile: frica de eşec”.

Crede

Trebuie să ne imaginăm ceea ce ne dorim în detaliu și să punem încărcătura emoțională în povestea noastră, să ne bucurăm mult pentru dorința noastră, asta pentru a ne spori șansele de reușită. Dacă ceea ce ne dorim este grandios și foarte greu de crezut că se poate realiza, atunci mintea noastră va opune rezistență și va emite gânduri negative, care ne vor împiedica să reușim. De aceea, este bine să începem cu lucruri pe care mintea noastră le poate înțelege și crede cu adevărat și după prima reușită vom putea visa și la ceva măreț, deoarece avem deja certitudinea că se poate prin reușita precedentă.

Primește

Cei mai mulți dintre noi nu știm să primim. Avem comportamente de autosabotare, pentru a învăța să primim, trebuie să învățăm să le eliminăm din viața noastră. În primul rând să conștientizăm că „sabotorul” suntem chiar noi și nu fostul iubit, mama , șefii, educația ci… noi. Pentru că, indiferent câte programe au fost înregistrate în copilărie în subconștientul nostru, prin educația primită, noi trebuie să ne facem curățenie și să aruncăm tot ce nu este benefic pentru sinele nostru.

Dacă ne dorim o viață prosperă, dar în copilărie am fost învățați cămai bine mănânc o ceapă cu pâine și dorm liniștit pe perna mea” sau „banul e ochiul dracului” sau „banii nu aduc fericirea” nu o să atragem niciodată, dar niciodată, prosperitatea în viața noastră. Felul în care gândim chiar are efecte asupra noastră și asupra felului în care trăim. Pot accepta acest lucru? Dacă da, atunci zâmbesc și am un set-up mental plin de forță, pentru că nimeni și nimic nu mă mai poate opri.

Dacă cineva îmi spune: „nu vei reuși, este prea greu„, eu știu deja aceste lucruri și mi le-am asumat deja, așadar pot continua liniștit, plin de forță, așteptându-mă la ce este mai bine. Foarte important este să învățăm să exprimăm mulțumire, recunoștință, în avans, pentru ceea ce urmează să primim. Este una dintre cele mai rapide vibrații ce pot fi folosite pentru atracție. Dacă nu vom ține cont de toate acestea putem să ne chinuim să ne ridicăm nivelul de vibrație, sau să vizualizăm în cele mai mici detalii, pentru ăa nu vom atrage și, mai ales, primi nimic din ceea ce ne dorim. Vom ajunge să credem că Legea Atracției nu funcționează, ceea ce nu este adevărat.

În esență, trebuie să-ți ridici propriul nivel energetic și să-ți rezolvi factorii care te sabotează, și abia apoi să purcezi la „manifestarea vilelor și mașinilor”. Aceasta este „taina din spatele secretului”.

Se știe că rugăciunea ridică vibrația, dar iată că Papa ne învață cele trei „formule magice”: „Te iubesc”, „Mulțumesc”, „Iartă-mă”. Este rețeta Papei Francisc. Folosește cât mai des aceste formule magice.

Îți propun o tehnică ușoară și la îndemâna oricui de a-ți ridica vibrația prin recunoștința în orice zi, în orice moment.

Folosește o piatră a recunoștinței. Prima dată când am auzit de ea a fost în filmul „The Secret”. O piatră încărcată cu gânduri pozitive, motivaționale, este vorba de o piatră din natură, de pe albia unui râu, pentru că pietrele de râu sunt considerate aducătoare de belșug. Purtată zilnic, are puterea de a ne feri de efectele negative ale privirilor dușmănoase ațintite asupra noastră. Această piatră trebuie să o ai tot timpul cu tine și măcar o dată pe zi să o atingi și să te gândești la 3 lucruri plăcute din viața ta, pentru care ești recunoscător. Frumsețea acestei tehnici este că te ajută să fii recunoscător în fiecare zi, chiar și în momente în care nu te aștepți. Dacă o porți la îndemână sunt sanse să o atingi destul de des într-o zi.

Mulţumesc celor care au avut răbdarea să citească tot articolul, cred că merită, pentru că practicarea recunoștinței nu-ți ia mai mult de 5 minute pe zi.

Ți-a placut articolul?

2 comentarii la “Legea Atracției chiar funcționează. Află secretul, folosește-l și împlinește-ți dorințele. Tehnica propusă o găsești la finalul articolului.

  1. Foarte interesant articolul “Legea atracției” și util pentru o viața împlinita, echilibrata.
    Cred ca ar putea fi introdusă teoria asta și in scoli, copiii sa învețe de mici sa-și construiască un tipar de gândire pozitivă . Deasemenea, părinții, pot oferi una din cele mai utile lecții de viața copiilor lor, prin transmiterea acestei legi, a recunoștintei și a celor 3 cuvint magice, vindecătoare: Iartă-ma, Mulțumesc, Te iubesc!
    Sunt recunoscătoare acestor suflete minunate care popularizează metode prin care putem sa facem viața mai frumoasa și mai buna! Multumesc!

Lasă un răspuns