Feng Shui pentru vânzarea apartamentului

fengh shui, legea atractiei, bani

Aceasta este povestea unuia dintre cititorii noștri. Ai și tu o experiență interesantă de impartașit? Scrie-ne aici.

Nu știu nici astăzi dacă metoda Feng shui sau Legea Atracției a funcționat dar, important este că dorința a fost împlinită și vreau să vă împărtășesc această experiență pentru a putea fi încercată de oricine își dorește și va crede în ea.

Totul s-a petrecut cu mai mulți ani în urmă, mai exact în anul 2006. Locuiam într-un apartament de 2 camere, ne doream un copil, iar într-o zi această dorință a devenit realitate, urma să devenim părinți. Am hotărât că este momentul să vindem apartamentul și să cumpărăm o casă cu curte. Am făcut toate demersurile necesare pentru a putea vinde apartamentul, însă nimic nu mergea. Zilele treceau, așteptarea devenea din ce în ce mai apăsătoare, până într-o zi când am ieșit la o cafea cu o prietenă care, văzând cât de îngrijorată sunt, îmi propune să vorbesc cu un specialist în Feng shui pe care ea îl cunoaște și are mare încredere în el.

La momentul acela nu știam mai nimic despre acest domeniu, iar de crezut în așa ceva nici nu se putea pune problema. Am vorbit cu soțul meu despre propunerea prietenei mele, a fost un fiasco total. Soțul meu este o persoană riguroasă și cu înclinații spre științe exacte, nu avea cum să mă susțină în acest demers. În următoarele două zile am căutat și am citit cât am putut despre acest domeniu. Am sunat prietana mea rugând-o să îmi fixeze o întâlnire cu specialistul Feng shui pentru a putea avea o discuție cu el, credeam eu lămuritoare.

În urma întălnirii eram mult mai îngrijorată decât înainte și cu teama că nu voi putea să-l conving pe soțul meu să facem împreună toate schimbările pe care le propusese specialistul. În noaptea de după întâlnire nu am închis un ochi, iar dimineața aveam deja planul pus la punct, cum și ce să fac. Am plecat la serviciu și în acea zi am primit telefon de la soțul meu care îmi spunea că trebuie să plece urgent într-o deplasare de 4 zile. Am schimbat planul făcut peste noapte, am apelat la rude și prieteni și în cele 4 zile fără soțul meu am schimbat aranjamentul mobilierului, am lustruit fiecare colț din casă, am schimbat toată înfățișarea apartamentului.

Am scris pe o hârtie albă cu un pix negru : Apartament două camere, 100.000 euro (alb și negru sunt culorile folosite pentru ajutor și network, în feng shui) iar cu o carioca roșie am scris vândut. Am rulat acea hârtie și am legat-o cu o panglică neagră și una albă și am așezat-o în partea dreapta a ușii de la intrare. Mi-am repetat de câteva ori, în fiecare zi, că se poate și că o să obțin suma dorită și nu am de ce să îmi fac probleme.

Încercam să țin pe cât posibil ordine și curățenie, în așa fel încât apartamentul să primească energii pozitive. Aveam foarte mult nevoie de ele pentru că trebuia să vindem apartamentul cât mai urgent. Chiar dacă îmi spuneam că îmi fac iluzii și că nu o să primesc o sumă așa de mare, vă spun că am reușit să obțin suma dorită în două luni, în martie 2006.

În aprilie eram în casă nouă iar în iunie am venit cu copilul în camera amenajată pentru el. Cel mai important este să gândiți și apoi să credeți în ceea ce vă propuneți. Faceți tot ce puteți să prezentați cu entuziasm lucrurile în care credeți. Această întâmplare ne-a schimbat viața în bine, atât mie cât și soțului meu.

Ai și tu o experiență interesantă de impartașit? Scrie-ne aici.

Ți-a placut articolul?

Lasă un răspuns