Despre

Adevăr Ascuns – Un blog pentru cei care se opresc din tumultul vieții pământene și își amintesc că sunt mai mult decât un vehicul în care au ales să experimenteze lecții dure!

Daca ați ajuns aici, din întâmplare sau nu, doresc ca poveștile mele să aibă un impact pozitiv asupra voastră, să vă inspire, să vă determine să citiți mai mult despre tot ceea ce înseamnă întoarcerea la adevarata sursă, despre lumina noastră interioară cu care venim pe acest pământ, despre cum să parcurgem călătoria noastră în lumea pământeană, spre adevarata noastră casă. Și, dacă dorești, să ne împărtășești ceva despre propria ta călătorie, te invit să contribui aici.

Fie că îl numiți Dumnezeu, fie că îl numiți spiritualitate, fie că îl numiți credință (de orice religie ar fi ea), adevărul este unul singur, și acela este IUBIREA. Iubirea pentru tot ce există, pentru tot ce suntem, pentru tot ce vom fi. Iubirea este totuna cu Sursa și este eternă, infinită, necondiționată. În final, mai devreme sau mai târziu, după scurta noastră călătorie pe Pământ, toți vom reveni la Iubire. Venim din iubire și ne întoarcem în iubire. Noi suntem, de fapt, Iubire.

Vă doresc o călătorie înălțătoare și nu uitați niciodată că sunteți prețuiți, orice ar fi. Amintiţi-vă cine sunteţi!
Sunteţi frumuseţea şi bucuria propriului spirit!