Cum și ce trebuie să faci ca să atragi abundența și prosperitatea in viața ta

abundenta si prosperitate

Trăim într-o lume materială și credem că este un lucru rău. Este normal să avem concepția asta, pentru că așa suntem crescuți de părinți și bunici, asta ni se inoculează de către biserică, dar vine un moment când trebuie să nu mai asimilăm aproape orice judecată, pentru că avem capacitatea de a selecta și de a respinge ceea ce nu ne este benefic. Dumnezeu ne-a oferit dreptul de a alege și dreptul de a cunoaște.

Toți calificăm persoanele din jurul nostru spunând: „este un materialist” sau „este un sclav al banilor”. Am învățat de la bunicii și părinții noștri că „Banul e ochiul dracului”. La biserică ne învață că adevărații creștini nu rezonează cu banii, că a avea bani este ca și cum ți-ai vinde sufletul satanei. Și uite cum, de generații întregi, tot alergăm după bani și banii nu se prind de noi și sufletele noastre duc poveri care nu ne lasă să fim luminoși.

Important este să înțelegi că, atât timp cât tu vei blama banii, vei fi nemulțumit de sumele mici sau vei fi supărat că trebuie să plătești facturi și nu îi vei accepta în viața ta ca fiind benefici, nu îi vei avea. Nu vei avea atâți bani cât meriți prin dreptul tău divin, dat de la Dumnezeu. Cu astfel de concepții refuzi darurile lui Dumnezeu, refuzi dreptul tău divin la abundență și prosperitate. Tot Dumnezeu ne-a dat și liberul arbitru, cu alte cuvinte ești liber să alegi, vrei sau nu darurile oferite?

Noţiunea de sărăcie se trage din vibrațiile joase ale fricii. Ideea de sărăcie a fost că bunăstarea, abundența și prosperitatea va împiedica o persoană să evolueze spiritual. Ideea „săraciei și a penitenței” a fost inoculată maselor ca unicul drum spre mântuire, iar lipsurile și privațiunile au fost propovăduite și transformate în „virtuți creștine”.

Generații întregi au fost învățate să creadă că este pios să fii sărac”, o credință care a fost folositoare clerului pentru a putea controla masele. Aceste idei sunt false, sunt idei făcute de om, și nu adevărul și dorința lui Dumnezeu pentru noi. Adu prosperitatea și abundența în viața ta! Învață să te conectezi la sursa divină! Nu te ascunde, nu te rușina pentru dorința de a prospera! Este un dat divin, o dorință divină și trebuie să-i acordăm înțelegerea cuvenită, pentru liniștea sufletului nostru și o viață plină de iubire și de bucurii. Dorința Tatălui pentru noi este binele nemărginit, nicidecum o existență precară și săracă. Prosperitatea este moștenirea ta divină, mulțumește și fii recunoscător, pentru a te conecta la sursa divină. Obligația noastră este să ne mutăm dincolo de energiile fricii, în energiile iubirii şi bucuriei.

Ne îngrijorăm că nu avem bani pentru cele necesare vieţii, așa devenim şi mai fricoşi, fără să ne permitem nouă înşine să avem satisfăcute cu uşurinţă toate nevoile şi dorinţele noastre. De aceea, examinaţi-vă gândurile, acceptați un punct de vedere nou, uitați-vă la viaţa şi la drumul vostru într-un fel diferit!

Banii sunt o energie bună.

În dimensiunea 3D în care ne aflăm depindem de bani. Pentru a avea acces la energia banilor, continuu, când accesul este liber și neblocat, contează doar ATITUDINEA TA față de bani (citește și articolul Atitudinea ta față de bani. Te-ai întrebat vreodată în ce relație ești cu banii ). Din moment ce te găsești pe Pământ în dimensiunea 3D, în această societate materialistă, trebuie să-ți înveți lecțiile, nu ești întâmplător aici și, mai mult, ești cu un scop.

Cea mai valoroasă lecție dintre toate, și prima în același timp, este să accepți mediul în care trăiești, nu-l respinge, nu-i opune rezistență, înțelege-l, iubește-l, dar nu fi o masă de manevră pentru el. Soluția este să trăiești fiecare provocare, dar să-ți păstrezi sufletul plin de iubire, să înțelegi că nu trebuie să te împovărezi de suferință și tristețe, să nu-i judeci pe cei de lângă tine în niciun chip, să nu regreți greșelile făcute în trecut pentru că nu le mai poți schimba, ci doar să le accepți și, cel mai important, să te ierți pentru ele, pentru că doar așa vei putea merge mai departe și tot mai departe. Iar când, în cele din urmă, vei iubi cea de-a treia dimensiune, vei putea merge mai departe cu lecția învățată. Atunci vei vedea frumusețea vieții, vei avea tot ce-ți dorești și vei atrage lângă tine abundența, prosperitatea și oamenii luminoși și frumoși.

Ai obosit să tot ceri și să nu primești?

Te-ai săturat să tot încerci să gândești pozitiv și totul să fie vraiște în viața ta? Iată ce trebuie să faci ca să și primești, pentru că nu este de ajuns să ceri, trebuie să și crezi, și să și acționezi conform cu ceea ce îți dorești să obții.

Creem viitorul pe baza a ceea ce am decis în trecut. Trebuie să te gândești ce anume vrei și ce ești dispus să faci pentru a obține ce-ți dorești. De fiecare dată când nu-ți convine ceva din viața ta, schimbă! Tu ești cel care-și poate schimba opțiunile și viața ori de câte ori vrei, important este să vrei.

Fă o analiză cu și despre tine, învață cum să-ți pui întrebari. Vreau mulți bani? Este ceva ce mă împiedică să muncesc, nu mai mult, ci mai inteligent? Prietenii, familia mea au bani sau nu? Ce fac zilnic mă ajută să am mai mulți bani? Contează părerea celor care îți sunt apropiați despre ce faci tu sau ce ar trebui să faci, ei știu cum să aducă banii în viața lor?

Gândirea și afirmațiile pozitive sunt importante pentru a obține ce ne dorim. Dacă o să repeți ca un papagal ce citești, fără să înțelegi, nu o să reușesti nimic. Gândește-te ce trebuie să schimbi la tine pentru a obține ce îți dorești. Este important ca subconștientul tău să creadă tot ce spui, trebuie să fii cinstit cu tine, pentru că altfel depui acest efort degeaba.

Prima condiție este să știi ce vrei și ce-ți dorești. Subconștientul nu preia negațiile. Încearcă să transformi negarea în afirmație și lasă subconștientul să preia comanda, să rezolve acea parte care te împiedică pe tine să ai succes. Oricine poate să acceseze abundența și prosperitatea. Universul (Sursa Supremă) este ca un duh care îți îndeplinește orice dorință: dacă îi spui „vreau o casă”, dar imediat te gândești că nu ai bani, sau ești nehotărât, „o casă? nu mai bine un apartament ?” Universul nu știe ce să facă, și îți dă emoția negativa a dorinței că vrei casa, dar nu o meriți. Dacă însă îi spui hotărât că vrei casa, fără să te gândești cum o să te descurci cu banii, el îți va aduce casa. Modalitatea prin care se va îndeplini dorința ta, dacă este arzătoare și crezi în ea, nu mai este treaba ta. Contează ce gândim și, clar, este vorba de mentalitate. „Ai grijă ce-ți dorești, că se va indeplini”. Manifestăm ceea ce gândim.

Subconștientul, așa cum spuneam mai sus, nu preia negații, iată cum se întâmplă de fapt: „de ce nu am bani?” se va transforma în „de ce am bani?” Gândirea pozitivă înseamnă: „Sunt un aspirator pentru bani, atrag către mine abundența și prosperitatea, în toate formele lor. Ai luat decizia de a atrage abundența și prosperitatea, începe prin a te elibera de toți și de toate care nu sunt stabilite în planul tău divin. Toți avem un drept divin cu care venim pe acest pământ, cum ne păstrăm dreptul divin la bani sau cum reușim să blocăm acest drept este altă poveste (dreptul divin la bani este subiectul unui articol viitor).

Începe prin înțelegerea și repetarea următoarelor fraze:

Începând de acum, din această clipă, eliberez pe toți și tot ce nu face parte din planul meu divin. Elimin toate experiențele care au fost, sunt sau vor fi în viața mea, și care nu corespund planului meu divin.

Stabilește clar ce sumă îți dorești, pentru ce o dorești și până când vrei s-o obții. Ia o coală de hârtie și scrie:

doresc să primesc suma de… pentru a o folosi la… până în data de…, sau în 3, 7, 9 (cât vrei tu) săptămâni, luni. Te rog Doamne! să-mi dai oportunitățile necesare, să-mi scoți în cale oameni, să-mi dai tot ce este mai bun pentru mine, pentru a aduce această sumă în viața mea. Mulțumesc!

Acum visează cum ai deja acea sumă în față, vezi acei bani și cum te fac fericit. Relaxează-te și încheie mulțumind!

Eu, începând de acum, din această clipă, sunt recunoscător pentru abundenţă și prosperitate și primesc Binecuvântările Divine în viaţa mea. Multumesc!

Pentru alte modalități și sfaturi citește articolele secțiunii Abundență și Prosperitate.

Ți-a placut articolul?

Lasă un răspuns