Cum îți faci propriul vas al posperității și abundenței ?

Gândește-te să faci un vas Feng Shui pentru avere!

El va fi pentru tine ca un magnet pentru bogăţie. Vasul prosperității și al abundenței trebuie să conțină pământ fertil, cereale, monede, bijuterii și alte simboluri de noroc și avere, în funcție de dorințele tale.

În Asia, vasele prosperității și abundenței sunt în locuințe, în birouri și magazine. În magazine, aceste vase sunt așezate lângă casele de marcat, ele ajutând la atragerea clienților, la încasări sporite și la protecție împotriva ghinioanelor.

Vasul prosperității și abundenței atrage bogăție şi putere. Trebuie să conștientizezi ce anume reprezintă bogăția pentru tine, pentru a pune în vas obiecte care simbolizează exact ce-ți dorești. Aceste vase sunt folosite cu succes de oamenii de afaceri și au devenit foarte populare în toată lumea.

Vasul prosperității și abundenței îți va aduce mai mulți bani, te va ajuta să atragi oameni care te vor ajuta și vei atrage oportunități nebănuite în viața ta. Vasul nu este un obiect magic, dar împlinește dorințele stăpânului. Pune toate dorințele tale în vas, cu ajutorul diverselor simboluri închide vasul, și fi convins că toate se vor împlini. Acesta este rostul, misiunea sau menirea vasului.

De ce avem nevoie

 1. Un vas, care să aibă capac, iar gâtul să fie mai mic decât corpul vasului. Puteți alege forme rotunde, ovale sau ca o sticlă. Nu trebuie neapărat să fie mare. Eficiența nu depinde de mărimea vasului.
 2. Obiecte care să îți trezească ideea de bogăție. Obiecte ca: monezi, bijuteri, mini căsuțe, mașinuțe etc. Pune mâinile pe vasul gol și gândește-te că pregătești vasul pentru a acumula bogății.
 3. Pământ fertil luat din grădina unei persoane bogate (trebuie să cereți permisiunea), care se va pune pe fundul vasului.
 4. Cinci tipuri de orez și cinci tipuri de cereale (de exemplu grâu, orz, porumb, ovăz, hrișcă etc.).
 5. Pune capacul.
 6. Acoperă capacul cu cinci bucăți de material colorat (albastru, verde, roșu, galben și alb) şi leagă-l cu un șnur împletit din cele cinci culori (albastru, verde, roșu, galben și alb). Cele cinci bucăți de material trebuie puse exact în următoarea ordine: materialul albastru, care reprezintă APA, materialul verde sau maro, care reprezintă LEMNUL, materialul roșu, care reprezintă FOCUL, materialul crem sau galben, care înseamnă PĂM NT, materialul alb, gri sau gri metalizat, care reprezintă METAL. Aceste bucăți de material reprezintă ciclul constructiv. Acest ciclu constructiv poate fi explicat astfel: apa sporește lemnul, lemnul sporește focul, focul sporește pământul, pământul sporește metalul, care, la rândul lui, sporește apa și totul se repetă la nesfârșit.

Când umpli vasul parcurge următorii pași

 1. În primul rând, concentrează-ți gândurile pentru a atrage bogăția. Ține-ți mâinile pe vasul gol și încarcă-l cu energia ta pozitivă, cu dorințele tale și cu tot ce este necesar pentru a atrage prosperitatea, abundența, bogăția;
 2. Pune stratul de pământ în vas;
 3. Pune cele 5 tipuri de orez și cele 5 tipuri de cereale în vas;
 4. Pune obiectele alese, unul câte unul, și gândește-te că acestea semnifică bogăția și împlinirea dorințelor tale;
 5. Pune fiecare bucată de material, în parte, exact în ordinea descrisă la pasul 6 de mai sus, peste capacul vasului;
 6. Leagă materialele în jurul capacului cu un șnur împletit cu toate cele 5 culori: albastru, verde, roșu, galben și alb.

Acest vas nu se va mai curăța pe interior pentru că nu trebuie să mai fie deschis. Nu va fi pus în centrul încăperii, ci într-un colț al camerei sau al biroului. Poți avea oricâte vase ale abundenței dorești. Vasul nu trebuie așezat pe podea, în baie sau în bucătărie.

Vasul Prosperității și Abundenței te va ajuta să ai o viață împlinită sau o afacere plină de succes. Acest vas îți va crește veniturile, îți va da bucuria de a trăi și te va proteja împotriva furturilor, pierderilor și ghinioanelor.

Vasul Prosperității și Abundenței este prietenul de dorit în casa și pentru afacerea ta sau poate fi un cadou pentru un om drag ție.

Ți-a placut articolul?

Lasă un răspuns